Klik op onderstaande pijl en scroll naar beneden 
voor het verhaal achter Le Duc! 

Inspiration filled with nature 

POWERED BY LE DUC

Snackables

Openingswoord Dick den Hertog – Directeur/Eigenaar Le Duc 
Van jongs af aan hebben wij geleerd om respect voor de natuur te hebben en dat is voor ons nog steeds van grote waarde. Tegelijkertijd zijn wij ook ontzettende lekkerbekken, en kregen we al gauw de behoefte en wens om smaak en duurzaamheid te combineren.

Vanuit deze missie richtten wij in 1998 Le Duc op, en zijn we destijds begonnen met het maken van Amerikaanse uienringen. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in veggie appetizers in alle soorten en maten. Hier, midden in West-Nederland, staan we tussen de uien-, aardappel- en tarwevelden en kunnen we als geen ander onze producten vullen met wat de natuur te bieden heeft. Inmiddels leveren we onze vele producten, die filled with nature zijn, met heel veel trots over de hele wereld.

Le Duc Fine Food
Onze missie is om u te inspireren met vegetarische opties voor op de menukaart. Onze snacks zijn geschikt voor alle verschillende foodservice kanalen! We hopen u én uw gasten ervan te overtuigen dat vegetarisch snacken ontzettend lekker en veelzijdig is. Met onze producten kunnen vegetariërs en flexitariërs ook buiten de deur vegetarisch genieten en kunnen vleeseters de vegakeuken op een toegankelijke en vooral lekkere manier ontdekken.

In deze editie
Met deze eerste editie van het Le Duc magazine inspireren we u met alles wat de natuur te bieden heeft. Hierin staan de aardse groenten centraal die perfect bij de herfst passen. Denk aan champignons, uienringen, zoete aardappel en nog veel meer. We laten u en uw gasten graag zien dat vegetarisch eten en lekker snacken heel goed samengaan! Blader door dit digitale magazine heen, klik op de recepten, lees de artikelen en laat u inspireren. En stay tuned: in september komt onze tweede editie uit!

appetizerS

VeggiE

Welkom! Met veel trots presenteren wij de eerste editie van SNACKABLES. In deze editie van dit internationale kwartaalmagazine inspireren wij u met de trend van dit moment, een kijkje in de keuken bij een champignonteler en natuurlijk veelzijdige recepten en creatieve serveertips met onze veggie appetizers.

Ontdek en ervaar wat Le Duc u te bieden heeft.

POWERED BY LE DUC

Inspiration filled with nature 

Snackables

Openingswoord Dick den Hertog – Directeur/Eigenaar Le Duc 
Van jongs af aan hebben wij geleerd om respect voor de natuur te hebben en dat is voor ons nog steeds van grote waarde. Tegelijkertijd zijn wij ook ontzettende lekkerbekken, en kregen we al gauw de behoefte en wens om smaak en duurzaamheid te combineren.

Vanuit deze missie richtten wij in 1998 Le Duc op, en zijn we destijds begonnen met het maken van Amerikaanse uienringen. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in veggie appetizers in alle soorten en maten. Hier, midden in West-Nederland, staan we tussen de uien-, aardappel- en tarwevelden en kunnen we als geen ander onze producten vullen met wat de natuur te bieden heeft. Inmiddels leveren we onze vele producten, die filled with nature zijn, met heel veel trots over de hele wereld.

Le Duc Fine Food
Onze missie is om u te inspireren met vegetarische opties voor op de menukaart. Onze snacks zijn geschikt voor alle verschillende foodservice kanalen! We hopen u én uw gasten ervan te overtuigen dat vegetarisch snacken ontzettend lekker en veelzijdig is. Met onze producten kunnen vegetariërs en flexitariërs ook buiten de deur vegetarisch genieten en kunnen vleeseters de vegakeuken op een toegankelijke en vooral lekkere manier ontdekken.

In deze editie
Met deze eerste editie van het Le Duc magazine inspireren we u met alles wat de natuur te bieden heeft. Hierin staan de aardse groenten centraal die perfect bij de herfst passen. Denk aan champignons, uienringen, zoete aardappel en nog veel meer. We laten u en uw gasten graag zien dat vegetarisch eten en lekker snacken heel goed samengaan! Blader door dit digitale magazine heen, klik op de recepten, lees de artikelen en laat u inspireren. En stay tuned: in september komt onze tweede editie uit!

Welkom! Met veel trots presenteren wij de eerste editie van SNACKABLES. In deze editie van dit internationale kwartaalmagazine inspireren wij u met de trend van dit moment, een kijkje in de keuken bij een champignonteler en natuurlijk veelzijdige recepten en creatieve serveertips met onze veggie appetizers.

Ontdek en ervaar wat Le Duc u te bieden heeft.

appetizerS

VeggiE